12.12.08

Programa d'actes i comentari de la Festa Major d'Hivern 2008

FESTA MAJOR HIVERN 2008

Santa Eulàlia de Riuprimer

Divendres 12 de desembre

ENCESA DE L’ENLLUMENAT NADALENC, a partir de 2/4 de 7.

A 2/4 de 9 del vespre, al Casal dels Avis INAUGURACIÓ Exposició El Pedró. 100 anys (1908-2008). Monument modernista que recorda el naixement de Verdaguer a Folgueroles.

Dissabte 13 de desembre

De les 11 del matí a la 1 del migdia. 1r ANIVERSARI recollida Porta a Porta.
Veniu a recollir el vostre compost gratuïtament a la Plaça de l’ajuntament. Hi haurà la deixalleria mòbil; tothom qui porti oli de cuina rebrà un petit obsequi.

Diumenge 14 de desembre

A 2/4 de 10 del matí, XOCOLATADA a la plaça de la Rectoria.
Seguidament, CONTACONTES amb la Nèlia i la Mercè.

Dissabte 20 de desembre

De 5 a 8 de la tarda, CAMPANYA CAGUM EL PARE NOEL, TALLER DE TIONS al Local del Jovent.
Organitzat pel Consell de Joves de Riuprimer.

Notícia i programa al Portal d’internet Osona.com:
http://www.osona.com/index.php?seccio=noticies&accio=veure&id=11118

Nota d'Erc-Am Riuprimer:

No ens agrada criticar la Festa Major del nostre poble, però veient aquest programa ens hem vist obligats a comentar que el poble necessita urgentment una Comissió de Festes, sembla que queda sobradament palès que no podem continuar així.
Nosaltres hem demanat insistentment a l'Equip de Govern que posi fil a l'agulla en aquest tema, i ara queda clar que és imprescindible ja que quan els càrrecs polítics que tenim demostren acte rere acte que no estan a l'alçada de la dignitat que es mereix el nostre poble, la situació pot arribar a ser surrealista. Com per exemple ubicar un projecte de Medi Ambient dins els actes de Festa Major i proposar una Encesa de l'enllumenat (en un horari absurd per a la majoria de gent d'altra banda), o oblidar el dia de la patrona (nosaltres ens hem mostrat sempre laics en aquests temes, però per alguna cosa és en aquestes dates la Festa Major popular).
De fet als càrrecs electes no els tocaria res més que donar suport a una comissió i gestionar una mica l'organització, però per exemple a Santa Eulàlia de Puig-Oriol, la Festa Major d'hivern és molt més digna, i allí hi ha una Comissió de Festes ben activa, el què aquí ens faria falta. Aquí el nostre estimat Consell de Joventut, que fins ara feia una mica aquesta funció que tampoc li pertocava, es troba en una fase de transició i relleu, per la qual cosa, només ens resta agrair que continuin duent a terme la Campanya Cagum el Pare Noel, acte del qual estem segurs que agraeixen i gaudiran petits i grans.

Molt bona Festa Major d'hivern a tothom!
 
El dèficit fiscal de Catalunya aquest any és de
...
cliqueu aquí per a més informació