12.12.08

Ple Extraordinari el proper dilluns 15 a les 21h.

Ja fa uns dies que l'alcaldessa ens va fer arribar la convocatòria per al proper ple extraordinari, aquesta vegada per tant hem d'estar satisfets amb l'antelació de la convocatòria.

Es presenta com un ple ràpid i de tràmit abans de les vacances de Nadal, ja que els punts no són conflictius, aquí els teniu:

1. Aprovació de l'esborrany de l'acta de la sessió anterior

2. Propostes d'acord que presenta l'alcaldessa al ple:

1a: Adjudicació del contracte de gestió del servei municipal d'aigua.

2a: Adhesió al Conveni de col.laboració entre el Departament de Justícia de la Generalitat, la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) i l'Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACMC)

3a: Adhesió al Conveni de col.laboració interadministrativa entre la Mancomunitat intermunicipal voluntària la Plana i aquest Ajuntament, regulador de la cessió de dades de caràcter personal.

(Destaca la concessió de l'aigua a una de les dues empreses presentades, Cassa i Aigües Vic, a proposta de la comissió tècnica de l'Ajuntament que ha analitzat les 2 propostes sense intervenció política. D'altra banda, la segona proposta ja va ser demanada per nosaltres al darrer ple ordinari en forma de pregunta i en aquell moment l'Ajuntament no en sabia res d'aquest conveni i ara veiem que ja ho deuen haver rebut i en proposen l'adhesió).
 
El dèficit fiscal de Catalunya aquest any és de
...
cliqueu aquí per a més informació