12.12.08

Festa Major d'Hivern 2008. Programa d'actes i comentari.

FESTA MAJOR HIVERN 2008

Santa Eulàlia de Riuprimer

Divendres 12 de desembre

ENCESA DE L’ENLLUMENAT NADALENC, a partir de 2/4 de 7.

A 2/4 de 9 del vespre, al Casal dels Avis INAUGURACIÓ Exposició El Pedró. 100 anys (1908-2008). Monument modernista que recorda el naixement de Verdaguer a Folgueroles.

Dissabte 13 de desembre

De les 11 del matí a la 1 del migdia. 1r ANIVERSARI recollida Porta a Porta.
Veniu a recollir el vostre compost gratuïtament a la Plaça de l’ajuntament. Hi haurà la deixalleria mòbil; tothom qui porti oli de cuina rebrà un petit obsequi.

Diumenge 14 de desembre

A 2/4 de 10 del matí, XOCOLATADA a la plaça de la Rectoria.
Seguidament, CONTACONTES amb la Nèlia i la Mercè.

Dissabte 20 de desembre

De 5 a 8 de la tarda, CAMPANYA CAGUM EL PARE NOEL, TALLER DE TIONS al Local del Jovent.
Organitzat pel Consell de Joves de Riuprimer.

Notícia i programa al Portal d’internet Osona.com:
http://www.osona.com/index.php?seccio=noticies&accio=veure&id=11118

----------------------------------------------------------------------------------

Nota d'Erc-Am Riuprimer:

Volem expressar que ens preocupa força la desídia que mostra acte rere acte aquest equip de govern per la dignitat del nostre poble.
Veient aquest programa d'actes queda sobradament palès que el poble necessita urgentment una Comissió de Festes amb molta empenta, ja que d'altra banda als càrrecs polítics no els toca exercir de Comissió, i més veient el resultat dels seus intents de salvar la situació.
La festa major d'hivern de Santa Eulàlia de Puig-Oriol és molt més digna que aquesta nostra, i no entrarem a discutir acte per acte, cosa que és molt lletja, però ens sorprèn per exemple que s'ubiqui un projecte de medi ambient dins els actes de Festa Major, i que s'oblidi la patrona (tot i que nosaltres sempre ens hem mostrat laics en temes més religiosos, la Festa Major és en aquesta data per alguna cosa...).
Bé, no volem entrar a fer crítica en un moment de festa, però és que ens ha semblat que havíem de comentar alguna cosa al respecte de la Festa d'aquest any, i més quan ja fa temps que estem demanant un gest a l'Ajuntament de cara a activar d'una vegada la Comissió de Festes del poble. Agraïr d'altra banda al Consell de Joves, que tot i passar per un moment delicat de transició i relleu generacional, continuï amb la Campanya Cagum el Pare Noel un any més, acte del que segur que gaudiran un any més petits i grans.

Bona Festa Major a tothom!!
 
El dèficit fiscal de Catalunya aquest any és de
...
cliqueu aquí per a més informació