10.2.11

Comentaris al fòrum pobles d'Osona.com

2 respostes i una informació:

Salve Cesar!!!

Sí Sí.. això si, sobretot pensant amb les salves a la Gleva..d'això se'n diu treballar pel poble, clar que sí. Si els votants d'esquerra és el què es pensaven que aquest seria el treball del regidor d'esquerra, suposo que el maig ho tindran clar!!!

A l'acte de la Gleva, important a nivell comarcal i fins i tot a nivell nacional pel tema de la prohibició de les salves de la Virreina Borbònica hi havia representació de la columna riuprimerenca de la Marxa dels Vigatans, amb el penó de Llorenç Tomàs. Jo mateix em vaig haver d'encarregar d'aquesta representació, tal i com el poble penso que mereix, i no deixar el penó en mans foranes. Treballar pel poble sí, però des de l'oposició poca cosa hi puc fer jo, ara, ningú ha entrat més mocions ni ha fet més preguntes de control al ple que jo en aquesta legislatura, et pots repassar les actes i ho podràs veure Salve Cesar. Treballar per la nació, també. I per la independència de la nació, fins a la mort. També des dels pobles petits, que coma grans de sorra d'un país en conformen la seva identitat, el seu territori i la seva gent.
El poble és sobirà i al maig expressarà en democràcia el què li sembli més convenient, i tots ho haurem d'acatar ens agradi o no.

Nom: Un q anava per can ton

M'hi he fixat molt i no veig ironia per enlloc en el teu escrit premonitori de les properes eleccions, simplement veig desconeixement del poble i de la seva gent, cosa greu en una persona que pretén ser alcalde algun dia.......admetre els errors ens fa més humans i més propers.

Primera, em vaig presentar per alcalde a les passades eleccions després de buscar i rebuscar algun altre candidat (sense sort) per liderar una llista alternativa i d'esquerres a la continuïtat d'Unió (Musull) i a la post continuïtat de l'antiga llista de l'alcalde Prat amb Solà com a alcaldable emmascarada com a independent (AR) en una llista que es veu i es veia de 2 hores lluny que era de Convergència però que no podien presentar com a tal pel fet que Musull tenia prioritat dins la federació CiU per haver estat l'anterior alcalde. Si hagués sapigut que abans de pactar amb nosaltres ho van oferir a Unió no hauria fet el pacte de govern amb AR, i el pacte va durar uns 9 mesos, ja que de la bona volutat inicial per fer un canvi al poble i poder gestionar regidories importants com Cultura, es va veure que era impossible l'entesa amb AR (Convergència -noti's la ironia) i poder treballar plegats des de l'equip de govern. Per tant, no pretenc ser alcalde, simplement pretenia a les passades eleccions oferir una candidatura de canvi i d'esquerres al poble, que crec que li feia falta i ha estat positiu aquesta diversitat d'opcions. I sí, el poble i la seva gent no el coneixo tant com m'agradaria, malgrat haver estat un dels autors del seu llibre d'història, mai pots arribar a conèixer totes les necessitats que té, les demandes principals de la seva gent, de les entitats, etc. Però sempre hem estat oberts a parlar-ne amb tots els agents socials implicats i mirem de fer-ho tan bé com hem pogut, recollint aquestes demandes i per respecte amb els 76 vots obtinguts, repassant factures, resolucions, presentant mocions i fent preguntes de control al ple. Creant entitats noves, participant en d'altres, intentant que a la població li arribi tota la informació pública de l'ajuntament amb la màxima transparència possible, etc.

Pel què fa a la ironia, el Diccionari de l'Enciclopèdia la defineix així:

ironia
ironia. Esdeveniment contrari al que hom té dret a esperar.

ironia
ironia. Procediment interrogatori utilitzat per Sòcrates, el qual, fingint
d'ignorar una cosa, demostrava que en tenia un coneixement ...

ironia
ironia. Figura retòrica que consisteix a expressar una intenció amb un llenguatge
de significat aparentment contrari, com a retret o burla.

Com pots observar del meu comentari sobre l'alcaldessa i Convergència, es feia retret o burla d'una evidència que ells pretenen amagar o emmascarar ( que són una llista filoconvergent) i s'afirmava que a les passades eleccions ja es van presentar per Convergència quan és sabut que el nom i les sigles oficials són les dels independents AR. Si això no és ironia potser hauré de tornar a la Universitat i reciclar-me, però jo ho vaig escriure pensant en un to irònic.

I finalment una informació: La crisi obliga a reestructurar l’àrea de Joventut de la Mancomunitat la Plana. http://www.naciodigital.cat/osona/noticia/24759/crisi/obliga/reestructurar/area/joventut/mancomunitat/plana Sembla que això no significarà una retallada de personal.
 
El dèficit fiscal de Catalunya aquest any és de
...
cliqueu aquí per a més informació