14.10.09

Riuprimer Decideix. Reunió divendres 16 octubre 21h

Es convoca tota la població riuprimerenca a la primera Assemblea Popular per parlar de la consulta sobre la independència de Catalunya que es vol fer al municipi

El plenari de l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Riuprimer, va aprovar el passat 14 de setembre, per unanimitat de tots els seus regidors i de l’alcaldessa, la moció en suport a les entitats que vulguin organitzar una consulta sobre la independència de Catalunya al nostre municipi tal i com ja es va fer a Arenys de Munt el passat 13 de setembre.

S’ha parlat amb totes les entitats del poble, i les entitats aquí sotasignants hi han donat també el seu suport. Per això, es convoca a tota la població de Santa Eulàlia de Riuprimer a participar, el divendres vinent dia 16 d’octubre, a la primera Assemblea Popular per parlar de la proposta de celebració d'una consulta sobre la independència de Catalunya al municipi.

La reunió tindrà lloc a les 9 del vespre als baixos de la Rectoria, i s’hi esperen tant les entitats del poble com totes les persones que a títol individual vulguin assistir-hi. L’ordre del dia de la reunió serà explicar l’estat del projecte, marcar un calendari, el lloc per a la votació i repartir les tasques per fer-lo possible amb uns equips de treball coordinats entre ells. Amb la figura d’un coordinador tècnic i un portaveu que aniran al seu torn coordinats amb la Xarxa d’entitats que promou la consulta a nivell comarcal: Osona Decideix.

·Consell de Joventut de Riuprimer

·Casal d’Avis El Puig. Santa Eulàlia de Riuprimer

·Cantaires de Riuprimer

·Club Futbol Riuprimer-EFO

·Club Patí Riuprimer

·Pedala Pedala

·Riuprimer Gas i Rocs

·Associació Esportiva Riuprimer

Santa Eulàlia de Riuprimer, octubre de 2009.
 
El dèficit fiscal de Catalunya aquest any és de
...
cliqueu aquí per a més informació