4.5.09

Esmena i disculpes

ESMENA - CORRECCIÓ D'ERRADA

En el post que informava del ple del dilluns 4 de maig de 2009, inicialment hi va aparèixer una informació completament falsa (ara ja corregida) la qual volem i hem de desmentir.

Aquí s'afirmava que la iniciativa de proposar el conegut com a 'roure gros' per a ser classificat com a arbre monumental provenia d'una intenció presentada pel Sr Frederic Tormo, número 2 de la llista d'ERC a les darreres eleccions municipals, però AIXÒ NO ÉS CERT.

La proposta inicial de declaració, provenia del Sr Pere Serra, qui n'ha estat el promotor des de fa força anys i ha estat ell, i només ell, qui ha presentat fins ara les diverses instàncies en aquest sentit, tant al Consell Comarcal d'Osona com a l'Ajuntament de Santa Eulàlia de Riuprimer i qui ha vetllat per la protecció d'aquest magnífic exemplar d'arbre.

DES D'AQUI VOLDRIEM DEMANAR DISCULPES DE MANERA SINCERA I PÚBLICA AL SR. PERE SERRA, AL SR. JOSEP SERRA I A TOTA LA SEVA FAMÍLIA , per la incorrecció que s'havia comès i mirar així de resoldre la injustícia que havíem publicat. Som conscients de la nostra errada i dels perjudicis que això pot causar, fet que ens dol moltíssim i lamentem profundament.
Alhora el volem felicitar per vetllar pel nostre patrimoni natural, una causa amb la qual sempre trobarà la nostra ajuda si l'hi podem donar, tal i com havia estat la nostra intenció des de bon principi.

Val a dir que la nostra errada prové d'un malentès, entre els Srs Txevi Rovira i Frede Tormo, de la qual en som els únics responsables i ens en sentim dolguts, especialment pel mal estar que això hagi pogut causar, al Sr Serra i Família.
Així doncs , de manera sincera reiterem les nostres disculpes, amb el benentès que no s'ha fet de manera intencionada sinó que és fruit d'un malentès.

Atentament
Txevi Rovira i Montells
Frede Tormo i Reig

a Sta Eulàlia de Riuprimer, 4 de maig de 2009

 
El dèficit fiscal de Catalunya aquest any és de
...
cliqueu aquí per a més informació