22.7.08

El proper dijous 24 de juliol Ple Extraordinari de l'Ajuntament.

Dijous que ve hi ha convocat un ple extraordinari.



Les propostes són bastant de tràmit i segurament no hi haurà gaire discussió. Recordem que a més, als plens extraordinaris no es poden presentar mocions, ni fer precs i preguntes. Per tant, sembla que serà un ple curtet abans de les vacances, i no es podrà fer el seguiment a l'equip de govern mitjantçant preguntes fins al proper ple ordinari del mes de setembre (en principi s'havia de fer el dia 1 de setembre).


Aquí teniu la convocatòria amb els punts de l'ordre del dia:

1. Aprovació de l'esborrany de l'acta de la sessió anterior.

2. Propostes d'acord que presenta l'alcaldessa al ple:

1a. Acceptació de la subvenció atorgada pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya per a la llar d'infants "El roure xic" per al curs 07-08, i aprovació de l'estat de despeses de gestió de la llar d'infants municipal del curs 07-08.

2a. Pròrroga del contracte de concessió per a la gestió del servei de subministrament d'aigua, per raó d'interès públic.

3a. Acceptació de la proposta de conveni, relativa a la delegació a favor del consell comarcal del servei de recollida, dipòsit i control d'animals de companyia abandonats o perduts.

4a. Moció d'adhesió a la xarxa d'alcaldes per la pau.

5a. Aprovació definitiva del projecte de modificació dels Estatuts de la Mancomunitat Intermunicipal Voluntària La Plana.

6a. Aprovació d'inici de l'expedient de contractació, per procediment obert, de la gestió del servei municipal d'aigua, en règim de concessió.

7a. Trasllat data ple ordinari del dia 1-9-2008

8a. Acceptació canvi destí subvenció PUOSC 2006.

9a. Sol·licitud subvenció per actuació sobre el sistema d'abastament d'aigua en alta.

10a. Modificació de la taxa de recollida d'escombraries relativa als habitatges disseminats.

La secretària. A 21 de juliol de 2008.

---



Recordeu que al final del bloc podeu votar l'enquesta sobre la intenció de vot a les municipals del nostre poble un any després de les eleccions.
 
El dèficit fiscal de Catalunya aquest any és de
...
cliqueu aquí per a més informació