2.12.09

URIEL BERTRAN I UN CONCERT DE PEP SALA EN UN ACTE PEL SÍ AL REFERÈNDUM AQUEST DISSABTE A SANTA EULÀLIA DE RIUPRIMER



El proper dissabte dia 5 de desembre, ERC-AM Riuprimer ha organitzat un acte per demanar el sí a la consulta sobre la independència de Catalunya que es portarà a terme a la població el proper 13 de desembre. L’acte començarà a partir de 2/4 de 9 del vespre a la Casa de Cultura del municipi, i comptarà amb els parlaments de Txevi Rovira, regidor de l’Ajuntament, i d’Uriel Bertran, Diputat al Parlament de Catalunya.
Uriel Bertan està especialment implicat en el seguiment de les consultes arreu del país com a un dels responsables de la Coordinadora Nacional per la consulta sobre la independència de Catalunya.




D’altra banda també està col•laborant amb Rovira i amb EspaiCat per aconseguir que el Departament de Cultura de la Generalitat declari l’ermita de Sant Sebastià, bressol del Pacte dels Vigatans, bé cultural d’interès nacional.

Seguidament, el músic Pep Sala oferirà un tastet del seu nou disc: Anatomia de la relativitat. Tots els assistents podran gaudir d’un refrigeri amb cava al finalitzar l’acte i dipositar el seu vot secret anticipat a la consulta si ho desitgen.

 
El dèficit fiscal de Catalunya aquest any és de
...
cliqueu aquí per a més informació