19.11.08

Biblioteca de moment a l'Autobús


Fa uns 10 anys que tenim la Biblioteca tancada i plena de pols, i fa els mateixos que disposem del Bibliobús, però el poble es mereix una Sala activa on poder estudiar i que sigui focus de l'activitat cultural del municipi.


Una dècada amb els bibliobusos Tagamanent i Montserrat

El mes de novembre del 1998 es van inaugurar els bibliobusos Tagamanent i Montserrat com a resposta al Pla de Bibliobusos endegat per la Diputació de Barcelona, que preveia dotar de nou bibliobusos les poblacions entre 300 i 3.000 habitants de la província de Barcelona, un pla avui ja completat. Amb aquelles noves incorporacions, la Diputació disposava ja el 1998 de sis bibliobusos. Actualment, aquests bibliobusos Montserrat i Tagamanent donen servei a 27 municipis, que sumen un total de més de 28.000 habitants.



Si heu llegit l'acta del darrer ple, podeu veure que sembla que l'equip de govern ha adormit una mica el tema (des de la nostra experiència ens hem oferit sempre a ajudar-los encara que ara siguem a l'oposició), però hem de seguir lluitant per tenir el què ens mereixem, no hi hem de renunciar per ser només mil habitants, ja que tenim els mateixos drets que els habitants de les grans ciutats de l'Àrea metropolitana, on cada mes les biblioteques han d'esporgar els documents menys consultats perquè no els caben ni als magatzems.


Enguany la Diputació regala com cada Nadal un llibre als usuaris:


Amb motiu de les festes nadalenques, la Diputació torna a regalar un llibre per als usuaris del servei de préstec de la Xarxa de Biblioteques Municipals. En aquesta ocasió, es tracta de No sé jugar amb màscares de M. Àngels Anglada, del qual se’n distribuiran 130.000 exemplars entre les diferents biblioteques de la xarxa.

Dia: del 20 de desembre al 5 de gener

Lloc: totes les biblioteques de la xarxa

 
El dèficit fiscal de Catalunya aquest any és de
...
cliqueu aquí per a més informació